Mai jos aveti primul meu duel inregistrat:D
Am folosit camtasia pentru editare video & inregistrare.
Am jucat Yugioh: Power of Chaos: Joey the Passion.
Conexiunea intre jucatori s-a facut prin Gameranger.
Melodia se numeste : No matter What.
Conditiile duelului: Toate cartile din jocurile standard joey,kaiba si yugi.
Am folosit un deck format din monstrii cu efecte si atacuri foarte mici( stele mici).
Am mers pe ideea trapului care iti da puterea sa faci toti monstrii de pe teren de un anumit tip ( eu am mers pe warrior) si pe monstrul caruia i se mareste cu 1000 atacul daca monstrul pe care il ataca e warrior type.
Al doilea Video:
Am folosit camtasia pentru editare video & inregistrare.
Am jucat Yugioh: Power of Chaos: Joey the Passion, mod: Dartz the Dark Lord.
Melodia se numeste : Best Anime BGM 13 - Yu-Gi-Oh! - Passionate Duelist
Conditiile duelului: Toate cartile din jocurile standard joey,kaiba si yugi + dartz the dark lord.
Am folosit un deck format din monstrii cu efecte si atacuri foarte mari, am folosit multe "spirite", special summonuri.
Al treilea Video ( 2 dueluri)
Am folosit camtasia pentru editare video & fraps pentru inregistrare.
Melodia se numeste : Yu-Gi-Oh - Full Theme Song (English)
Conditiile duelului: Toate cartile din jocurile standard joey,kaiba si yugi + dartz the dark lord, inafara de Exodia si ZEi.
Am folosit un deck format din monstrii cu efecte si atacuri foarte mari, am folosit multe "spirite", special summonuri.
Al patrulea Video ( Contra lui Frostbyte)
m folosit camtasia pentru editare video & fraps pentru inregistrare.
Melodia se numeste : advent children-one winged angel
Conditiile duelului: Cartile initiale/normale din pachetele : yugi+kaiba+joey
Am folosit un deck format din monstrii cu atacuri normale si usor mari. In principal, spellurile au fost baza si monstri cu efecte.
Cine vrea un duel cu mine astept aici provocari, urmand modelul:
Nume cont gameranger:
Id de yahoo messenger:
Conditii duel( acestea pot fi: toate cartile din jocurile joey+kaiba+yugi/ cartile initiale din kaiba/ cartile initiale din joey/ cartile toate din kaiba+yugi+dartz, the dark lord/ cartile de nivel mediu din kaiba/ toate cartile din marik+yugi+kaiba+joey).
Ora si ziua cand puteti face duelul( atentie duelul poate dura chiar mai mult de 24 minute).
Cuvantul sau de onoare ca nu da abort inainte ca jocul sa spuna ca a pierdut duelul.
Daca e de acord sa inregistrez duelul sau nu.
Am sa mai postez aici clipuri video, dar nu am timp sa le fac... de jucat as cam avea timp, dar sa editez clipul nu am.